Ähhh.. Screw it!Jag STRUNTAR i fotogrejsimojsen. Jag har ingen ork på kvällarna pga för mycket plugg iom sista året i grundskolan. Och sen så tycker jag inte längre att det är en kul idé. Lite synd efter som det fans några roliga teman, men skit samma. Jag pallar verkligen inte att tvinga mig till det varje dag när jag inte ens tycker det är kul längre...


See you later alligator!

 
Rock Mafia – The Big Bang
Donkeyboy – Sometimes
 
 
 

inte så bra...

 Ja, det här med fotoutmaningen har inte gått ågot vidare med take på att jag har varit en vecka med klassen i  stöten. Jag tänkte ta upp det hela igen på måndag.
 
Klassresan var så grymt kul! Det var en utav de roligaste veckorna i mitt liv. Min klass äger allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sjunde, åttonde, nionde, tionde, elfte och tolfte

7/1 - 13
Frukt
 
I min familj så äter vi alltid en frukt på kvällen innan alla ska gå och lägga sig. Och detta tyckte jag var ett, om man sk använda snobbiga ord, ett ypperligt tillfälle att fotografera frukt. Och en apelsin ser faktist ganska cool ut innuti.
 
8/1 - 13
En dålig vana
 
(bilden ska stå upp, luta huvudet åt höger)
En dålig vana som jag (och andra) har är att bita på naglarn. Jag försöker sluta men så fort jag blir nervös, börjar fundera förmycker eller blir spänd så biter jag i alla fall. Billden är tagen med Manuelt fokus. Så det suddiga är med flit.
 
9/1 - 13
Någon jag älskar
 
Jag glömde helt bort att jag ööver huvud taget skulle fotografera så jag kom på det när jag skulle sova. Det är min lillasyster på bilden när hon sover.
 
10/1 - 13
Blått
 
Hela mitt rum går i blått så dagens uppgift var inte vidar kompliserad. Jag har min uråldrig lampa till den ännu äldre atpeten i blått.
 
11/1 - 13
Barmdomsminne
 
12/1 - 13
Jag med 13 saker
 
Även här är bilden sne'. Detta är min packning inför klassresan till stöten som vi åker på imorgon!! TAGGA!
 
 
 
 
 
 
 
 

andre, tredje, fjärde, femte och sjätte

Min fotoutmaning rullar på och jag börjar verkligen förstå farför det heter utmaning. Igår var inspirationen för att ta fram kameran verkligen på noll. Jag var nära att missa hela alltet igår då jag fulständigt struntade i det hela dagen och sedan helt plötsligt så skulle jag sova. Och när jag sa tidigare att jag lovade att jag skulle lägga ner tid på varje bild så ljög jag stort. Vissa har jag ägnat tid och tankar åt medan andra (tex den ifrån igår) tog jag snabbt för att kunna gå och sova.
 
2/1-13
Dagens outfit
 
Det var en slapp dag och jag gick runt i våra nya klasströjor. Det är den goaste tjocktröja jag har haft på länge.
Texten på famsidan är "Homework kills trees stop the madness".
3/1-13
Moln
 
Det var en grå dag och ända fram tills det precis skulle mörkna så låg det ett molntäcke över oss som var helt nyans löst och enfärgat grått. Som tur var så sprack det upp senare. Annars hade det blivit en extrem tråkig dag att fotografera moln, kunde lika gärna fotograferat ett grått A4 och fått samma resultat som förmidagens himmel.
 
4/1-13
Något grönt
 
Jag vill gärna att bliderna ska ha en koppling till dagen. Och den här dagen så fick det bli en ganska långsökt bild. Temat var något grön och jag hade inte stött på något grönt på hela dagen. Men när jag sitter där sedan och gör min NO läxa så tänker jag att No är grönt. Jag jobbar även med solenergi för tillfället vilket är en grön energikälla och för att göra det hela extra tydligt så strök jag under några viktiga saker med en grän överstryknings penna. :)
 
5/1 -13
Fågelperspektiv
 
Och detta blev då resultatet av att sent komma på "Shit, Fågelperspektiv" när man ka sova. Klockan var runt 22, jag hade precis sett klart filmen 'Mamma Mia' och jag var supertrött. En bra sak är att jag har fått väldigt bra insyn i hur mycket roligare en bild kan bli om man håller kameran mot taket istället för i normalhöjd. Perspektivet spelar roll.
 
6/1-13
Grodprespektiv
 
Jag har fortfrarande inte lärt mig att rotera bilder. Hur jag än gör så hamnadr de ändå på tvär. Dagens tema gick också på perspektiv. Men denna gång ifrån marken. Att jag fick med så många linjer i bakgrunden tror jag bidrog till att jag fick ett sådant djup i bilden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1/1-13

Ja, och då var jag iväg med den här fotoutmaningen. Dagen tema var självporträtt. Och jag kände att man, så här på nyårsdagen (även om jag bara är 15 och inte festar hårt på något sätt alls.), inte ser som bäst ut för självporträtt. Så jag vände på temat, bokstavligen, och tog en bild bakifrån. Men nu är det så jag jag inte har kommit på än hur man kan få bilden i lodrätt format. så ni får vända på huvudena (vet du hur man gör så hör av dig).
Imorgon så är det dags för temat Dagens outfit. Det är lov så jag har antagligen på mig något mysigt.
Under den här månaden så lovar jag inga proffs foton, jag gör bara detta för skojs skull. Men jag kan lova att jag har lagt ner tid på bilderna även om det inte ser så ut.
 
 
Swedish House Mafia – Don't You Worry Child (Acoustic Version) [feat. John Martin]
 
 
 
 

RSS 2.0